Back to Top

21sep(sep 21)09:0024(sep 24)19:00Okusi ob meji/Gusti di Frontiera 2023

Podrobnosti dogodka

Od 21. do 24. septembra bo v zgodovinskem središču Gorice potekala 18. izvedba prireditve Okusi ob meji (Gusti di Frontiera).

Okusi ob meji je odlična priložnost za odkrivanje značilnih goriških dobrot, pa tudi okusov iz številnih tujih držav. Na tlakovanih ulicah zgodovinskega središča Gorice bodo obiskovalce sprejeli mednarodno znani kuharski mojstri ter proizvajalci odlične hrane in vina. Gre pa za veliko več kot preprost sejem hrane in vina: je veččutno doživetje, kjer se kulinarika prepleta s kulturo in glasbo. Predstave uličnih umetnikov, glasbeni koncerti in gledališke predstave bodo ustvarili čarobno vzdušje in mesto Gorico spremenili v pravo gledališče na prostem.

Na prireditvi bo pred Trgovinsko zbornico v Ulici Crispi tudi letos zaživela SLOVENSKA VAS. Za postavitev šotora bo poskrbela Zveza slovenske katoliške prosvete, medtem ko bodo krajevne dobrote ponujala društva Hrast iz Doberdoba, Sabotin iz Štmavra in F.B. Sedej iz Števerjana. Vrhunsko vino bo zagotovila Vinoteka Števerjanski griči.

Vabljeni!

Več

Čas

21 (četrtek) 09:00 - 24 (Nedelja) 19:00(GMT+02:00)

Lokacija

Gorica

34170 Gorica, Italija

Skip to content