Back to Top

18okt20:30Dobrodelni koncert: Rat Pack ali Swing za 3

Podrobnosti dogodka

V Gorici bo v sredo, 18. oktobra dobrodelni koncert za zbiranje sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji. Šlo bo tudi za premiero novega spektakla, ki nosi naslov »Rat pack ali Swing za 3«. Ob spremljavi Big banda, se bodo na odru zvrstili pevka Sanja Marija Viviani in pevca Jari Jarc ter Daniel »Bokja« Malalan, ki bodo občinstvu pričarali enkratne swing ritme iz polovice prejšnjega stoletja. Prisluhnili bomo pesmim, kot so Fly me to the moon, King of the road, Nature boy in izboru najboljših skladb iz sredine prejšnjega stoletja. Vse skupaj bodo hudomušno povezovali sami nastopajoči.

Večer je poklon glasbenim velikanom iz 50. in 60. let, kot sta Frank Sinatra, Dean Martin itd. Rat pack je legendarna druščina, ki so jo med drugimi sestavljali glasbeni in filmski velikani, kot so Dean Martin, Frank Sinatra in Sammy Davis Jr. Leta 1965 so za televizijo uprizorili legendarni show »Frank Sinatra spectacular«. 60 let pozneje, pa se swing ritmi spet vračajo z Big bandom in pevci iz Gorice in Trsta. Dirigent big banda je Erik Žerjal, priznani pozavnist in že dirigent pihalnega orkestra Arcobaleno.

Večer prireja Kulturni dom Gorica, v sodelovanju s kulturno zadrugo Maja iz Gorice (v okviru projekta »Odkrivajmo talente«), s prispevkom Dežele Furlanije Julijske krajine.

Več

Čas

(Sreda) 20:30(GMT+02:00)

Lokacija

Kulturni dom Gorica

Ulica Italico Brass 20, 34170 Gorica, Italija

Organizator

Skip to content