Back to Top

04nov18:00Klub slovenskih študentk*študentov na Dunaju: Klubski ples

Podrobnosti dogodka

Ob stoti obletnici Klub slovenskih študentk*študentov na Dunaju prireja 4. novembra 2023 Klubski ples na Dunaju. Praznujejo sto let delovanja Kluba in ples v koncertni dvorani Sofiensäle v tretjem dunajskem okraju bo višek tega jubilejnega leta.

Nastopale bodo skupine Noreia Quartet, Gedore ter legendarni Bališ. Sedanja klubska generacija na ta večer povabi vse bivše klubske generacije in vse prijatelje*ice Kluba, da nazdravijo na uspešnih sto let društva.

V Klubu se veselijo čim več obiskovalcev_k! Vstopnice za ples lahko kupite pri klubaših_injah, v knjigarni Haček in v Mohorjevi knjigarni. Razen tega jih lahko rezervirate preko e-mail naslova office@ksssd.org. Rezervirane vstopnice lahko dobite na večer plesa pri vstopu v Sofiensäle do 21.00 ure.

Na Klubski ples se lahko pripeljete s Koroške tudi z avtobusom. Če bo dovolj prijav, se bo bus podjetja Sienčnik v soboto, 4. novembra, ob 12.00 uri odpeljal iz Celovca od avtobusnega kolodvora na Dunaj. Obstaja tudi možnost, da se bus ustavi v Grebinju pri Mochoritschu. V nedeljo, 5. novembra, se bo ob 11.00 uri spet odpeljal na Koroško. Za bus se lahko do 22. oktobra prijavite preko e-mail naslova office@ksssd.org.

Klubski ples bo enkratna priložnost skupaj s vsemi klubskimi generacijami praznovati sto let KSŠŠD-ja, se spominjati lastnih klubskih časov in nazdraviti na še sto let tega imenitnega društva na Dunaju! Prav prisrčno povabljeni_e!

Več

Čas

(Sobota) 18:00(GMT+01:00)

Lokacija

Koncertna dvorana Sofiensäle

Marxergasse 17, 1030 Wien, Avstrija

Skip to content