Back to Top

01okt16:15Slovenski dnevi v Clevelandu: Sveta maša za Slovenijo in Slovenski mendoški oktet

Podrobnosti dogodka

Slovenski dnevi v Clevelandu 2023 se bodo uradno zaključili 1. oktobra s sveto maša za Slovenijo in koncertom Slovenskega okteta iz Mendoze v Argentini. Dogajanje bo potekalo v cerkvi in župnijski dvorani sv. Marije Vnebovzete v Clevelandu.

Dopoldne se bo začelo s sveto mašo za Slovenijo s patrom Johnom Kumsejem, nadaljevalo pa s prvim delom koncerta Slovenskega mendoškega okteta. Nato se bo dogajanje preselilo v župnijsko dvorano, kjer si boste lahko postregli z domačo slovensko hrano, ki jo bodo pripravili člani Ministrantske družbe, in nadaljevalo z drugim delom koncerta Slovenskega mendoškega okteta.

Slovenski oktet iz Mendoze je uresničitev sanj osmih prijateljev. Že več kot sedemdeset let neprekinjeno združuje tri generacije pevcev.

 

Dogodek je omogočen v sodelovanju z župnijo sv. Marije Vnebovzete in patrom Kumsejem ter ob podpori Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, Ministrstva za zunanje in evropske zadeve ter Ministrstva za kulturo Republike Slovenije.

Več

Čas

1 (Nedelja) 16:15(GMT-04:00)

Lokacija

Cerkev sv. Marije Vnebovzete, Cleveland

15519 Holmes Avenue, Cleveland, Ohio 44110

Skip to content